Category Archives: Fornuft og Følelse

Sense & Sensibility af Joanna Trollope

Da jeg var i London i efteråret købte jeg Sense & Sensibility af Joanna Trollope. Jeg var interesseret i den, da den er en del af det stort opslåede “The Austen Project“. Den var desuden prominent placeret i flere af Londons bogbutikker, bl.a. i butiksvinduerne. Jeg synes derfor, at jeg var nødt til at købe den. Mine forventninger til Sense & Sensibility af Joanna Trollope Jeg havde blandede forventninger til Sense & Sensibility af Joanna Trollope. På den ene side er jeg skeptisk over for konceptet bag “The Austen Project”. Det, med at bede etablerede forfattere om at skrive bøger

Read More

Jane Austen Børnebøger

Ja, nu tænker du måske at Jane Austen ikke ligefrem har skrevet børnebøger. Jane Austens bøger er ikke noget som en typisk toårig kan forstå – det betyder dog ikke, at du ikke kan prøve at påvirke dit barn, til at kunne lide Jane Austen. For selvfølgelig er der nogen, der har skrevet Jane Austen børnebøger. Jane Austen børnebøger til de helt små Til de helt små finde bl.a. Little Miss Austen – Pride and Prejudice. Dette er en tællebog – først er der en ting, så er der to ting osv. op til ti. Det hele er naturligvis på

Read More

Jane Austen tegneserier

Det har lige været min fødselsdag og i den forbindelse fik jeg også nogle Jane Austen inspirerede gaver, nemlig to tegneserier baseret på Stolthed og fordom og Emma. Jeg har ikke læst dem endnu, men jeg har fra samme serie en udgave af Fornuft og følelse og alt i alt var jeg ret godt tilfreds med den. Jeg er ikke den store fan af tegneserier generelt, og jeg nyder det heller ikke I Jane Austen tegneserierne, men jeg synes at i hvert fald Fornuft og følelse var godt tilpasset mediet. Marvels Jane Austen tegneserier De tre Jane Austen tegneserier som

Read More