Category Archives: Stolthed og Fordom

Georgiana Darcy’s Diary af Anna Elliott

Jeg har i lang tid haft Georgiana Darcy’s Diary: Jane Austen’s Pride and Prejudice Continued liggende på min ebogslæser. Det tog mig lang tid at tage mig sammen til at læse den, måske fordi jeg ikke har så gode erfaringer med dagbogsromaner.  Jeg har dog fået læst den, så her er mine tanker. Handlingen i Georgiana Darcy’s Diary Bogen er som sagt en roman skrevet i dagbogsform. Det skal forstille, at være Georgiana Darcy’s dagbog. Handlingen forgår ca. et år efter Stolthed og Fordom slutter. Der er inviteret en masse gæster til Pemberley, bl.a. Catherine de Bourgh og hendes datter,

Read More

Happily Ever After af Susannah Fullerton – bogomtale

Jeg har lige afsluttet Happily Ever After af Susannah Fullerton. Bogen har stået på min reol i et års tid. Den blev udgivet i starten af 2013, i forbindelse med 200 året for Stolthed og Fordoms udgivelse. Bogen er en hyldest til Stolthed og Fordom, med undertitlen, Celebrating Jane Austen’s Pride and Prejudice. Bogens opbygning Happily Ever After handler om Stolthed og Fordom, og den er opbygget relativt logisk. Jeg ser bogen som opdelt i to dele. Første del handler om selve Stolthed og Fordom. Den starter med at beskrive Jane Austens skriveprocess og forskellige reaktioner på bogen. Derefter kommer

Read More

Lizzy Bennet Diaries på DVD!

Lizzy Bennet Diaries på DVD!

Nu har jeg endelig modtaget Lizzy Bennet Diaries på DVD.  For godt et år siden støttede jeg (sammen med min søster og mor) Lizzy Bennet Diaries på Kickstarter. Vi støttede med et beløb der var nok til at få hele serien på DVD og nu er den endelig kommet med posten:-) Hvis du ikke før har hørt om Lizzy Bennet Diaries, så læs min tidligere post om serien. Der finder du også link til serien på youtube, hele serien er nemlig stadig tilgængelig på youtube og skaberne bag har lovet at dette ikke ændre sig selvom Lizzy Bennet Diaries nu

Read More